آخرین اخبار پذیرش و ثبت نام:

مشاهده کارنامه داوطلبین مهر92

اطلاعیه:کلیه داوطلبین مهر 92 می توانند کارنامه آزمون خود را از اول آبان ماه از طریق سایت پردیس بین الملل مشاهده نماییند.

اسامی پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد مهر 92

اسامی پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع دکتری مهر 92

قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد:که قبلا در رشته دیگری پذیرفته شده اند و ثبت نام الکترونیکی و حضوری را انجام داده اند،نیازی به ثبت نام الکترونیکی و حضوری مجدد ندارند و باید به اداره پذیرش(واقع در رضا 23) مراجعه نمایند تا ثبت نام آنها به رشته جدید منتقل شود.

اسامی پذیرفته شدگان سهمیه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد(کلیک نمایید)

اسامی پذیرفته شدگان سهمیه استعدادهای درخشان مقطع دکتری(کلیک نمایید)

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد آموزش الکترونیکی مهر 92:

به منظور آشنایی با سیستم آموزش الکترونیکی و شیوه استفاده از کلاس های مجازی جلسه توجیهی در روز چهارشنبه مورخ92/7/10 از ساعت 12 الی 15 در آمفی تاتر دانشکده فنی و مهندسی برگزار خواهد شد.

اطلاعیه:ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان از روز شنبه 92/7/6 از ساعت 9 صبح آغاز خواهد شد.(ثبت نام اولیه پذیرفته شدگان)

-مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع دکتری(کلیک نمایید)

-مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد(کلیک نمایید)

اسامی پذیرفته شدگان مقطع دکتری(کلیک نمایید)

اسامی پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد(کلیک نمایید)

اسامی دعوت شدگان به مصاحبه دکتری اعلام شد.(کلیک نمایید)

دریافت کارت ورود به جلسه آزمون زبان( مکان و زمان برگزاری آزمون بر روی کارت ورود به جلسه ذکر شده است)

محل برگزاری آزمون:مشهد-میدان آزادی-دانشگاه فردوسی مشهد

کلیه داوطلبین مقطع دکتری،دانشکده علوم ریاضی

مقطع کارشناسی ارشد: آقایان دانشکده ادبیات و علوم انسانی-خانم ها دانشکده علوم پایه

دریافت کارت آزمون مقطع دکتری (از کلیه داوطلبین مقطع دکتری که کارت ورود به جلسه خود را قبل از ساعت 11 صبح روز دوشنبه مورخ 92/6/18 دریافت نموده اند تقاضا می گردد با ورود مجدد به سیستم ،کارت ورود به جلسه خود را ،دوباره دریافت نمایند.)

-شرکت در آزمون زبان برای کلیه داوطلبین ارشد و دکتری الزامی می باشد.

اطلاعیه: به اطلاع کلیه متقاضیان استفاده از سهمیه استعداد درخشان پردیس دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد می رساند که مدارک لازم (کلیه فعالیت های آموزشی -پژوهشی-نامه از محل فارغ التحصیلی با ذکر رتبه و معدل ) را حداکثر تا روز شنبه مورخ 92/6/16 به دفتر ریاست پردیس(مشهد-احمد آباد -بلوار رضا-نبش رضا 23-کد پستی 9176764955) تحویل دهند.ضمنا به دلیل حجم بالای متقاضیان ،پیشنهاد می گردد داوطلبین ثبت نام الکترونیکی را نیز به عمل آورند.

-سازمان سنجش آموزش کشور:اطلاعیه دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص پذیرش دانشجو در پردیس دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد در سایت سازمان سنجش اعلام شد.(کلیک نمایید)

-زمان آزمون زبان در روز چهار شنبه مورخ 92/6/20 ساعت 4 الی 6 بعد از ظهر ( محل آزمون اعلام خواهد شد)

پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی 93-92 آغاز شد

-فراخوان پذیرش دانشجو  مقطع  کارشناسی ارشد (مهلت ثبت نام  4 الی 18 شهریور 92)