سوالات متداول

مجوز راه اندازی پردیس بین الملل در دانشگاه فردوسی مشهد چگونه می باشد؟

پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی بر اساس مجوز موضوع نامه   39333/22 مورخ 1390/3/1        با موافقت قطعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری راه اندازی شده است

نوع و اعتبار مدرک پردیس بین الملل چگونه است؟

به فارغ التحصیلان پردیس بین الملل همانند دیگر فارغ التحصیلان دانشگاه مدرک رسمی دانشگاه فردوسی مشهد اعطا خواهد شد که در متن مدرک محل تحصیل آن دانشکده پردیس بین الملل دانشگاه ذکر می شود. لذا اعتبار مدرک پردیس بین الملل همانند مدرک دانشگاه فردوسی خواهد بود.

نحوه پذیرش دانشجو چگونه است؟

گزینش دانشجو بر اساس ضوابط سازمان سنجش وآموزش کشور ونظارت آن سازمان انجام میشود.

امکان انتخاب بیش از یک رشته تحصیلی در زمان ثبت نام وجود دارد؟

بله داوطلب باید در هر رشته به صورت مستقل پرونده (به همراه واریز وجه جداگانه) تشکیل دهد.

میزان شهریه تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری چقدر است؟

برای اطلاع از شهریه تحصیلی به آدرس: پذیرش – شهریه در صفحه اصلی وبگاه پردیس بین الملل مراجعه نمایید.

اساتید پردیس بین الملل چه کسانی هستند؟

تمامی اساتیدی که در پردیس بین الملل تدریس می کنند از اساتید دانشگاه فر دوسی می باشند.

پردیس بین الملل در چه رشته هایی دانشجو می پذیرد؟

پردیس بین الملل می تواند تمامی رشته های دایر کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه فردوسی مشهد را به مرور پس از اخذ مجوزهای لازم راه اندازی نماید. میزان در خواست متقاضیان و آمادگی گروه های آموزشی اولویت راه اندازی این رشته ها را تعیین می کند.

محتوای آموزشی رشته های تحصیلی چگونه است؟

محتوای آموزشی رشته ها و تعداد واحدهای هر رشته با محتوای آموزشی _ پژوهشی متناظر در دانشگاه فردوسی می باشد.

آیا زمان تشکیل تمام کلاسها در خارج از وقت اداری است؟

برنامه ریزی تشکیل کلاس ها برای تمام روزهای هفته انجام میشود ودانشجو ملزم به حضور در کلاس ها می باشد(البته به جزء دوره های آموزش الکترونیکی).

آیا وام جهت پرداخت شهریه دانشجو وجود دارد؟

در حال حاضر امکان پرداخت وام به دانشجویان پردیس بین الملل وجود ندارد.

خوابگاه به دانشجویان پردیس بین الملل تعلق میگیرد؟

امکان استفاده از خوابگاه های خود گردان از طریق حوزه دانشجویی دانشگاه وجود دارد.بدیهی است که کلیه هزینه های آن به عهده دانشجو است.

نحوه ثبت نام داوطلبین چگونه می باشد؟

ثبت نام داوطلبین به صورت الکترونیکی از طریق وبگاه پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی خواهد بود.

آیا امکان انتقال یا مهمان شدن برای دانشجویان پردیس بین الملل به دیگر دانشگاه ها یا پردیسهای بین الملل وجود دارد؟

انتقال یا مهمان شدن دانشجویان پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد امکان پذیر نمی باشد.

توصيه نامه مورد نياز براي ارائه دانشجويان متقاضي ثبت نام در دوره دكتري داراي چه ويژگي هايي است ؟

اين توصيه نامه ترجيحا توسط اساتيد راهنما يا مشاور پايان نامه دانشجو در كارشناسي ارشد صادر مي شود و شامل نظرات استاد در مورد توانمندي علمي و صلاحيتهاي عمومي ديگر دانشجو براي ادامه تحصيل در دوره دكتري مي باشد .

معناي آموزش محور چيست ؟

دوره هاي آموزش محور دوره هايي هستند كه دانشجو بجای واحد های پايان نامه ، واحد درسی می گذراند و دانش آموخته مي شوند

آیا امکان شرکت در رشته های غیر مرتبط وجود دارد ؟

بله داوطلب می تواند برای رشته تحصیلی مقاطع بالاتر که غیر مرتبط با مقطع لیسانس یا فوق لیسانس او است  شرکت کند و در صورت پذیرفته شدن ، موظف است واحدهای پیشنیازیکه برای او  معین خواهد شد را بگذراند