پذیرش دانشجوی استعدادهای درخشان (بدون آزمون) در پردیس بین الملل

پردیس بین الملل دانشگاه بر اساس مصوبه هیات امنا دانشگاه برای تمامی رشته های دایر در پردیس بین الملل در مقطع کارشناسی ارشد دو نفر و در رشته دکتری یک نفر دانشجو از میان داوطلبین استعداد های درخشان پذیرش می نماید.

شرايط داوطلبین عبارتست از :

A: تاريخ دانش آموختگي از مقطع كارشناسي ارشد در بازه زماني 3 سال گذشته باشد( به عبارتي تاريخ اخذ مدرك مي­بايست از 90/7/1 به بعد باشد)

B: متقاضي( در سال دانش آموختگي كارشناسي ارشد) بايستي در ميان 25% بالايي دانش آموختگان هم رشته قرار گرفته باشند( مثال: اگر تعداد دانش ­آموختگان كارشناسي ارشد 20 نفر باشند، فقط 5 رتبه اول مي­توانند مشمول اين شرط قرار بگيرند)

C: داشتن يكي از شرايط زير:

1-داشتن دو مقاله مستخرج از پايان نامه كارشناسي ارشد در مجلات علمي پژوهشي( نامه پذيرش يا چاپ شده، تنها براي يكي از مقالات تعهدنامه پذيرفته مي شود)

4-داشتن رتبه 1 تا 3 كنكور سراسري كارشناسي ارشد.

نكته 1: مقالات همايشي و كنفرانسي قابل پذيرش نيست.تنها در صورتي كه نامه پذيرش مقاله و يا صفحه اول چاپ شده مقاله با سربرگ مجله قابل پذيرش است و صفحه اول مقاله در صورتيكه بدون سربرگ باشد، قابل پذيرش نخواهد بود.

داشتن هر سه شرط A، B و C الزامي است. در صورت نداشتن يكي از شروط، پرونده رد خواهد شد.

نكته 2: كساني كه كد پيگيري خود را فراموش كرده اند‌، مشكل شبكه حل شده و مي­توانند با كد ملي و دريافت كد پيگيري از ايميل خود، مورد خود را مشاهده نمايند.

حسب مصوبه شورای مشورتی حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردوسی مشهد ( به تاریخ 28/2/92) :

1- متقاضیانی که برای احراز یکی از شرط های کافی 2 یا 3 یا 4 یک مقاله کم دارند ( مقاله به مجله تحویل شده ولی هنوز موفق به دریافت پذیرش نشده اند) به شرط قبول مسئولیت توسط خودشان، می توانند به صورت مشروط ثبت نام نمایند.

2- این متقاضیان، بایستی در قسمت بارگذاری مربوطه، متن تعهد زیر را تهیه و امضا نموده و به جای صفحه اول مقاله و یا نامه پذیرش بارگذاری نمایند.

دریافت فرم تعهد نامه

3- پرونده این متقاضیان مانند سایر پرونده ها بررسی خواهد شد و چنانچه نتیجه مثبت باشد به صورت مشروط در فهرست پذیرش قرار خواهند گرفت.

4- در صورتی که در موعد مقرر مدارک لازم در خصوص پذیرش یا چاپ مقاله تحویل دانشگاه نگردد به طور خودکار از فهرست پذیرش حذف می شود. بدیهی است هزینه پرداختی برای ثبت نام قابل برگشت نخواهد بود.

تسهيلات ويژه دانشجويان استعدادهاي درخشان در پرديس بين الملل: مطابق مصوبه هيات امنا دانشگاه فردوسي مشهد؛ پرديس بين الملل دانشگاه براي تمامي رشته هاي داير در پردیس بین الملل دانشگاه  در مقطع كارشناسي ارشد دو نفر و در رشته دكتري يك نفر دانشجو از ميان داوطلبان استعدادهاي درخشان پذيرش مي­نمايد. شهريه تحصيلي استعدادهاي درخشان در مقطع كارشناسي ارشد 70%  و در مقطع دكتري 80شهريه مصوب دورهاي پرديس بين الملل تعيين گرديده است.

علاوه بر مقالات منتشر شده، مقالات «پذیرش شده» نیز در صورتی که نامه پذیرش قطعی ارائه گردد، بررسی خواهند شد.

علاوه بر دانش آموختگان، دانشجویانی که در تابستان جاری فارغ ­التحصیل می­­ شوند نیز می­ توانند درخواست خود را ارائه نمایند.

کلیه داوطلبینی که قبلا از طریق دفتر استعدادهای درخشان ثبت نام نموده اند و پرونده آنها کامل است، نیازی به ثبت نام مجدد نمی باشد.

مشخصات نام دو نفر معرف علمی خود را (نام و نام خانوادگی-رتبه علمی- موسسه/دانشگاه- نسبت و مدت آشنایی- موبایل-پست الکترونیکی) را در قسمت ارسال مدارک اعلام نمایید.

کلیه داوطلبین در قسمت ارسال مدارک ،از طریق سیستم وجه خود را واریز (پرداخت الکترونیکی-هزینه ثبت نام مبلغ پانصد هزار ریال ) نمایند و در انتها گزینه تایید نهایی را انجام نمایند.

ثبت نام به صورت الکترونیکی و تا تاریخ 17 مرداد 93 و از طریق سایت پردیس بین الملل امکان پذیر خواهد بود.

رشته های تحصیلی کارشناسی ارشد

رشته های تحصیلی مقطع دکتری