قابل توجه متقاضيان پذيرش بدون آزمون دکتری پرديس بین الملل دانشگاه :

1- پس از بررسي پرونده­هاي دريافت شده توسط گروهها و دفتر هدایت استعداد درخشان،‌ فهرست برخی از پذيرفته­شدگان دکتری در واحد بین الملل (مورد نظر دانشگاه فردوسي مشهد) در فايل شماره 1 نشان داده شده است. این افراد بر اساس اولویت، به دو صورت پذیرش شده اصلی و ذخیره مشخص گردیده­اند. متقاضیان اعم از اصلی و ذخیره، چنانچه تمایل به ادامه تحصیل در این دوره را دارند، می­بایست فایل ثبت­نام را دانلود کرده و حداکثر تا ساعت 24 روز پنج شنبه مورخ 23/5/93 به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند. یادآوری می­نماید افراد ذخیره نیز به ترتیب اولویت پذیرفته شده­اند و در صورت عدم ارسال فایل توسط فرد پذیرش­شده اصلی، افراد ذخیره به ترتیب اولویت جایابی خواهند شد. اسامی این افراد پس از ثبت در پرتال سنجش روز دوشنبه مورخ 27/5/93 بر روی همین سایت(بعد از ساعت 12) قابل مشاهده خواهد بود.

2- اسامی دیگر متقاضیانی که حائز شرایط لازم برای پذیرش در دوره دکتری واحد بین الملل (مورد نظر استعداد درخشان دانشگاه فردوسي مشهد) را دارا هستند نیز در فايل شماره 2 مشخص گردیده است. این افراد نیز می­توانند فایل ثبت­نام را دانلود کرده و حداکثر تا ساعت 24 روز جمعه مورخ 24/5/93 به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند. یادآوری می­نماید که پذیرش این افراد پس از بررسی و کنترل نهایی مدارک توسط واحد بین­الملل دانشگاه صورت پذیرفته و سپس قابل ثبت در پرتال سنجش خواهد بود. اسامی این افراد پس از اعلام نظر واحد بین­الملل دانشگاه و ثبت در پرتال سنجش روز دوشنبه مورخ 27/5/93 بر روی همین سایت(بعد از ساعت 12) قابل مشاهده خواهد بود. لازم به ذکر است که این اسامی صرفا نتایج اولیه می­باشد و به منزله پذیرش قطعی نمی­باشد.

3- لازم به ذکر است که در فایل شماره 1 و 2 تنها اسامی افراد برای رشته­ هایی که در دفترچه آزمون سراسری دکتری 93 اعلام گردیده، مشخص شده است. اسامی سایر رشته­ها و نحوه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری برای سال تحصیلی 93، در نیمه شهریور  توسط واحد بین­الملل دانشگاه به آدرس ic.um.ac.irاعلام خواهد گردید.

تذكرات مهم:

تحصیل در این دوره منوط به پرداخت هزینه مطابق شرایط تحصیل در واحد بین الملل می­باشد (برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس ic.um.ac.ir مراجعه نمائید)

سهمیه پذیرش همه رشته­ها فقط یک نفر می­باشد.

يادآوري مي­نمايد اسامي معرفي شده مربوط به پذيرش استعداد درخشان پرديس بين­الملل دانشگاه مي­باشد. اعلام نهايي اسامي قبول­شدگان توسط سازمان سنجش كشور صورت خواهد پذيرفت، لذا تا قبل از آن، اعلام اسامی فعلی به منزله اعلام نتایج نهایی نمی­باشد.

لطفا تمامي اطلاعات را مطابق نمونه درخواستي تكميل نمائيد، در غيراينصورت اطلاعات دريافتي قابل ثبت در پرتال سنجش نخواهد بود.

بديهي است عدم دريافت اطلاعات به منزله انصرف افراد براي ثبت اسامي آنها در پرتال سنجش تلقي مي­گردد. همچنين مسوليت صحت و سقم اطلاعات به عهده متقاضيان بوده و در صورت ارسال اطلاعات نادرست، پذيرش اين افراد كان لم يكن تلقي خواهد شد.

بارديگر متذكر مي گردد كه اطلاعات درخواستي بايد در قالب فايل اكسل (قابل دانلود در همين صفحه-ردیف A تا U) به ايميل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال شود. دقت نمائيد هرگونه فايل اكسل ارسالي غير از فايل قابل دانلود، ‌مورد پذيرش نمي­باشد. ضمنا برای پر کردن ردیف کد رشته تحصیلی(ستون I)، به فایل پی­دی اف مورد نظر در همین اطلاعیه، مراجعه نمائید.

لطفا در عنوان ايميل(Subject) ، دوره مورد تقاضا (دكتري-واحد بین الملل) حتما قيد گردد. در غيراينصورت، ايميل ارسالي بررسي نخواهد شد.

لطفا در ورود اطلاعات دقت كافي كنيد. چنانچه اشتباهي در ورود اطلاعات داشته­ايد، در عنوان ايميل واژه" اصلاحي" را بنويسيد. تا حد امکان از ارسال ايميل تكراري پرهيز نمائيد.

خواهشمند است از تماس تلفنی غیرضروری و یا مراجعه حضوری خودداری نمائید.

اسامی پذیرفته شدگان

لیست افرادی که می توانند درخواست خود را ارسال نمایند