قابل توجه متقاضيان پذيرش بدون آزمون كارشناسي ارشد پرديس بین الملل دانشگاه :

1- اسامي كليه متقاضياني كه حائز شرایط لازم برای پذیرش در دوره كارشناسي ارشد پرديس بین الملل (مورد نظر استعداد درخشان دانشگاه فردوسي مشهد) را دارا هستند، در فايل اكسل مشخص گرديده است. این افراد چنانچه تمايلي به نیز می­توانند فایل ثبت­نام را دانلود کرده و حداکثر تا ساعت 24 روز جمعه مورخ 24/5/93 به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال نمایند. یادآوری می­نماید که پذیرش این افراد پس از بررسی و کنترل نهایی مدارک توسط واحد بین­الملل دانشگاه صورت پذیرفته و سپس قابل ثبت در پرتال سنجش خواهد بود. اسامی این افراد پس از اعلام نظر واحد بین­الملل دانشگاه و ثبت در پرتال سنجش روز دوشنبه مورخ 27/5/93 بر روی همین سایت(بعد از ساعت 12) قابل مشاهده خواهد بود. لازم به ذکر است که این اسامی صرفا نتایج اولیه می­باشد و به منزله پذیرش قطعی نمی­باشد.

3- لازم به ذکر است که در فایل مورد نظر، تمامي رشته ها درج گرديده است. دقت نمائيد تنها براي رشته­هایی که در دفترچه آزمون سراسری دکتری 93 اعلام گردیده، پذيرش صورت خواهد پذيرفت .اسامی سایر رشته­ ها و نحوه پذیرش دانشجو در مقطع دکتری برای سال تحصیلی 93، شهریورماه  توسط پرديس بین­الملل دانشگاه به آدرس ic.um.ac.irاعلام خواهد گردید.

تذكرات مهم:

تحصیل در این دوره منوط به پرداخت هزینه مطابق شرایط تحصیل در واحد بین الملل می­باشد (برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس ic.um.ac.ir مراجعه نمائید)

سهمیه پذیرش همه رشته­ها فقط یک نفر می­باشد.

يادآوري مي­نمايد اسامي معرفي شده مربوط به پذيرش استعداد درخشان پرديس بين­الملل دانشگاه مي­باشد. اعلام نهايي اسامي قبول­شدگان توسط سازمان سنجش كشور صورت خواهد پذيرفت، لذا تا قبل از آن، اعلام اسامی فعلی به منزله اعلام نتایج نهایی نمی­باشد.

لطفا تمامي اطلاعات را مطابق نمونه درخواستي تكميل نمائيد، در غيراينصورت اطلاعات دريافتي قابل ثبت در پرتال سنجش نخواهد بود.

بديهي است عدم دريافت اطلاعات به منزله انصرف افراد براي ثبت اسامي آنها در پرتال سنجش تلقي مي­گردد. همچنين مسوليت صحت و سقم اطلاعات به عهده متقاضيان بوده و در صورت ارسال اطلاعات نادرست، پذيرش اين افراد كان لم يكن تلقي خواهد شد.

بارديگر متذكر مي گردد كه اطلاعات درخواستي بايد در قالب فايل اكسل به ايميل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال شود. دقت نمائيد هرگونه فايل اكسل ارسالي غير از فايل قابل دانلود، ‌مورد پذيرش نمي­باشد. ضمنا برای پر کردن ردیف کد رشته تحصیلی، به فایل پی­دی اف مورد نظر در همین اطلاعیه، مراجعه نمائید.

لطفا در عنوان ايميل(Subject) ، دوره مورد تقاضا (كارشناسي ارشد-واحد بین الملل) حتما قيد گردد. در غيراينصورت، ايميل ارسالي بررسي نخواهد شد.

لطفا در ورود اطلاعات دقت كافي كنيد. چنانچه اشتباهي در ورود اطلاعات داشته­ايد، در عنوان ايميل واژه" اصلاحي" را بنويسيد. تا حد امکان از ارسال ايميل تكراري پرهيز نمائيد.

خواهشمند است از تماس تلفنی غیرضروری و یا مراجعه حضوری خودداری نمائید.

لیست داوطلبین