برگزاری دومین نشست شورای هماهنگی پردیس های دانشگاهی دانشگاه های برتر کشور

image3

دومین نشست شورای هماهنگی پردیس های دانشگاهی دانشگاه های برتر کشور با حضور دکتر شاهین همایون آریا، معاون مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، دکتر سهیلی، رئیس پردیس دانشگاه فردوسی مشهد و روسای پردیس های بین الملل دانشگاه های برتر کشور، روز شنبه، 3 مرداد به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و در مرکز رفاهی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر رجبعلی برزوئی، رئیس پردیس دانشگاه شهید بهشتی و رئیس شورای هماهنگی پردیس های دانشگاهی دانشگاه های برتر کشور با اشاره به شکل گیری پردیس ها طی برنامه توسعه پنجم گفت: توسعه سریع این مراکز نشان از نیاز جامعه دانشگاهی کشور دارد.

وی با اشاره به دغدغه وزارت علوم در بحث کیفی این مراکز خاطر نشان کرد: بدنه آموزشی و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها به خصوص دانشگاه های برتر سخت گیری های لازم را در این خصوص پیاده می کنند.

دکتر برزوئی با بیان اینکه دانشجویان پردییس ها نبایددانشجو درجه دوم در دانشگاه باشند، عنوان کرد: شورای هماهنگی با هدف  رفع دغدغه های وزارت علوم و رفع اشتباهات احتمالی گذشته شکل گرفته است.

در ادامه دکتر آریا با اشاره به هدف تشکیل پردیس های بین الملل گفت: تنوع بخشی به سیستم دانشجو، تربیت نیروی متخصص مورد نیاز، جذب دانشجویان ایرانی خارج از کشور و پذیرش دانشجوی غیر ایرانی از این اهداف بوده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 53 پردیس فعال در کشور وجود دارد، ابراز امیدواری کرد با بازنگری آیین نامه ایجاد پردیس ها، شأنیت دانشگاه ها و پردیس ها حفظ شود.

معاون مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم ارتقای کیفیت آموزش عالی را هدف اصلی وزارت علوم در دولت تدبیر و امید دانست و خاطرنشان کرد: پذیرش دانشجو از طریق متمرکز و با همکاری سازمان سنجش می تواند به این مهم کمک کند.

دکتر سهیلی، رئیس پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این نشست به گزارشی از وضعیت عملکرد  پردیس بین الملل دانشگاه پرداخت و گفت: پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد از سال 1390 و براساس مجوز قطعی شورای گسترش آموزش عالی شکل گرفته است.

وی ماموریت پردیس را در سه قسمت جذب دانشجویان داخلی، دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج و دانشجویان غیرایرانی دانست و خاطر نشان کرد: 385 نفر از دانشجویان غیرایرانی در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد پذیرش شده اند.

دکتر سهیلی با اشاره به تاسیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان اظهار کرد: این مرکز به عنوان زیرمجموعه پردیس بین الملل به آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیرایرانی می پردازد.

رئیس پردیس بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: اداره دانشجویان بین الملل نیز به منظور انجام کلیه فعالیت های کنسولی، رفاهی و فرهنگی دانشجویان غیر ایرانی در این دانشگاه ایجاد شده است.

در ادامه روسای پردیس های بین الملل به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند و دستورات جلسه را بررسی نمودند.

سخنرانی دکتر احمدیان، رئیس پردیس دانشگاه علم و صنعت در خصوص تحلیل آماری پیشرفت تحصیلی دانشجویان ورودی پردیس دانشگاهی و بررسی  آیین نامه شورای هماهنگی پردیس  از دیگر برنامه های این نشست بود.